ΠΡΟΦΙΛ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


H Triton services είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του hospitality παρεχοντας πλήρη διαχείρηση της λινοθήκης των ξενοδοχείων.

Θεμελιώδης αρχή  και δέσμευση της εταιρείας ΤΡΙΤΟΝ, ειναι η παραγωγή και παροχή στους πελάτες της προιόντων και υπηρεσιών, τα οποία να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τους και να διασφαλίζουν τα επιθυμητά επίπεδα ποιότητας.

Η παραπάνω δέσμευση βασίζεται σε 2 βασικούς άξονες, ο πρώτος εκ των οποίων είναι η απορρύπανση του ιματισμού και ο δεύτερος αφορά την ενοικίαση. Εφαλτήριο για την επίτευξη του στόχου αποτελεί ο σύγχρονος αυτόματος μηχανολογικός εξοπλισμός, το έμπειρο προσωπικό τα πιστοποιημένα απορρυπαντικά  και οι άνετες κτιριακές εγκαταστάσεις και με την άριστη ποιότητα ιματισμού για ενοικίαση.

Η ΤRITON Services είναι πιστοποιημένη με ISO για την υψηλή παρεχόμενη υπηρεσία στον τομέα απορρύπανσης, σιδερώματος καθώς επίσης και για την προγραμματισμένη παράδοση και παραλαβή του ιματισμού. Για την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών απορρύπανσης απολυμαίνουμε τον ιματισμό με απορρυπαντικά πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ.